O nama

Poštena smo tvrtka za proizvodnju metala koja neprestano ide naprijed.

Sve pod jednim krovom

Naša strast leži u stvaranju savršenih proizvoda, stoga pokrivamo cijeli proces proizvodnje u našoj radionici - od početnog dizajna do završne obrade. To nam omogućuje da osiguramo da je svaki proizvod koji napusti naše ruke i dođe do vas besprijekoran i zadovoljava najviše standarde kvalitete. Vaš zadovoljan osjećaj savršenog proizvoda za nas je najbolja nagrada.

Interni razvoj proizvoda

U središtu naše tvrtke je tim visoko kvalificiranih inženjera koji su strastveni u svom poslu i stalno su u pripravnosti kako bi unijeli nove inovacije u naš portfelj proizvoda. Svaki član našeg tima pridonosi svojim jedinstvenim vještinama i bogatim iskustvom stečenim tijekom mnogo godina rada u metalnoj industriji. Iako su noge za stolove jedan od naših glavnih fokusa proizvodnje, naše iskustvo u proizvodnji metala seže daleko izvan ovog segmenta. Od malih dodataka do velikih struktura.

Proizvodimo ručno i kvalitetno

U središtu naše filozofije leži uvjerenje da pravu kvalitetu ne mogu postići samo strojevi. Zato je svaki naš proizvod nastao kombinacijom moderne tehnologije i tradicionalne izrade. Svaka noga stola, polica ili drugi proizvod prolazi kroz ruke naših vještih majstora koji paze na savršenstvo svakog detalja. Ovaj ručni rad nije samo tehnika, već i ljubav prema zanatu i ponos u stvaranju nečeg trajnog i vrijedan.

Naša misija i povijest

Naše putovanje u proizvodnji metala počelo je prije 3 godine u maloj radionici u Slovačkoj. Od prvih ideja, preko bezbroj sati provedenih u dizajniranju proizvoda i poboljšanju procesa, do danas, gdje se možemo pohvaliti vrhunskim proizvodnim pogonom i sjajnim timom. Svaki korak na tom putu naučio nas je vrijednosti preciznog rada, inovacije i strasti prema našem zanatu. Naša misija nije samo proizvoditi proizvode najviše kvalitete, već i podržati slovačku zanatsku industriju i inovacije u proizvodnji metala. Naš rad vidimo kao više od pukog željeza i alata - vidimo umjetnost i predanost svakog pojedinca koji pridonosi stvaranju našeg proizvoda.

Zašto mi?

Naša proizvodnja

Sve svoje proizvode dizajniramo i proizvodimo sami.

Kompletno savjetovanje

Vladamo svojim zanatom. Imate li pitanja? Zajedno ćemo pronaći rješenje za svaki problem.

Visoka kvaliteta

Svaki proizvod prolazi kontrolu kvalitete. Kod nas ćete dobiti samo provjereni proizvod.